Post by pfafsaddtejunccons on Feb 17, 2022 4:31:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Racing Fever: Moto ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Racing Fever: Moto IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ سکه های تولید کننده کد تقلب ▞▞▞
▞▞▞ Racing Fever: Moto 2022 version ▞▞▞
گرافیکش خوبه و بازی کردنش راحته ولی در پیدا کردن قرار مشکل داره کار نمیکنه و من این بازی رو تموم کردم و منتظر آپدیت جدید هستم
Racing Fever: Moto Racing jaoa
Racing Fever: Moto Đua xe vza
دانلود بازی موتور سواری Racing Fever Moto برای اندروید
سلام هنوز بازی نکردم از تعاریف بچه ها گفتم فعلآ2ستاره بسته تابعد
من 4 ستاره 5 ستاره داده بودم 4 بدهید چون برای دوچرخه خوب و همچنین راکار آسان اما پر بد مانند تبلیغات زیاد و همچنین ترافیک بسیار زیاد است من مسابقه بدون تردد را دوست دارم اما دوچرخه گران است این gand 2 timea را کامل کنید هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههمن چندنفره بازی میکنم لطفا دوباره
بازی قشنگ پارسا منم داشتم بعدشم حذفش کردم خیلی بازی باحالیه تولید کننده خیلی ممنونم مرسی ستاره چند ده هزار هزار
اینو نصب نکنی نصف عمرت به فنا رفت بهترین موتور بازی که من دیدم عالی
در واقع از این بازی خوشم آمد، مقدار کمی پول خرج کرد و زمان زیادی داشت که دوچرخه سوم تا آخرین دوچرخه در حذف این برنامه فقط برای یک لحظه احساس امنیت می کرد و Google Play معمولاً همه چیز را ذخیره می کند، اما حدس می زنم این بازی آن ویژگی را نداشته باشد واقعاً منتظر بودم برای شکست دادن آن اما اکنون از اتلاف وقت غم انگیزی گذشت...به یک بازی مسابقه ای خوب نیاز داشتم که برگشتم اما دوست دارم بتوانم تبلیغاتم را بعد از هر مسابقه تماشا کنم و 2xcoin خود را دریافت کنم تا بتوانم سریعتر به چنین مزاحمتی برگردم اما دوباره روی موتور سواری من
نذ
Racing Fever: Moto Wyścigi msz
این بازی عالی است، اما نیاز به یک به روز رسانی سریع دارد، ما به موتورسیکلت های جدید مانند شاید در 3 یا 4 حلقه و چالش های بزرگتر برای من نیاز داریم. یک نفر باشد؟ مانند اجازه دهید ما شخصی خود را تغییر دهیم
بازی بسیار خوبی است اما اگر تلفن همراه خود را تغییر دهید یا آن را فرمت کنید، باید از همان ابتدا شروع کنید و تمام دستاوردهای شما از بین می رود. این خیلی تحریک کننده است.
خوبه کیفیتش عالی واقعی انگار ولی بدیش اینه که قیمت موتورش خیلی بالا یا مرحله بازی قیمت پولش ببرین بالا یا قیمت موتورو بیارین پایین متشکر 🖤
من این بازی را دوست دارم. خیلی خیلی خیلی خوبه ولی یه مشکلی داره اونم دید کم در شب. من فکر می کنم لامپ ماشین ها (چه سفید و چه قرمز) نسبت به الان باید تمام رنگ باشد. با تشکر
من هر دو RF CAR و MOTO را دوست دارم و بازی می کنم، اما بسیار ناراحت کننده است که می گویم در قسمت دوم نمی توانم از سطح 12 عبور کنم حتی 100 بار باس را خاتمه می دهم، اما بازی به سطح بعدی نمی رود، به همین دلیل است که از این موضوع بسیار ناامید هستم. ... در غیر این صورت بازی مانند یک طلا است
در چند سطح اول از آن لذت خواهید برد، اما بعداً خسته کننده و غیرقابل توجه می شود، بنابراین ترجیح می دهم آن را دانلود نکنید و وقت خود را تلف نکنید.
بازی خوب است، گرافیک نیز خوب است، و من هم از بازی کردن لذت می برم، اما اگر دوچرخه های بیشتری وجود داشت، خوب بود. چند دوچرخه اضافه کنید
بد نبود خوبم نیست اما بعضی ها هیچی برای دوروز بدنیستش😑😑😑😑😑😑
Heroes Charge Jocuri de rol cdb
Racing Fever آن را برای
بازی خیلی عالی دارم و خرید الان هم دروغ میگن کم میده من الان دو روزه این بازی یو و موتور اخریم.
گرافیک خوب، کنترل خوب، گیم پلی کمی طولانی است، چون باید مسابقه های زیادی را انجام دهید تا بتوانید به ghe boss دست پیدا کنید.
یه
طراحی گرافیکی باید خوب باشد
به نظرم این اپلیکشن قدیمی شده است موتر هم همی قسم است و حالا موتور سیکیل هم باید یک چیز متفاوت باشد چند مگیم موتر دوانی هم همین قسم است و حالا موترسکیل هم دو ستاره میدهم چون خوبیش است اما قدیمی است دیگر مزه ندارد بازی کردنش.
اصلاً کیفیت ندارد
من به آن دو امتیاز می دهم 🌟 چون افتضاح است، خیلی کند است و در مسابقه زمان بندی شده باعث می شوند خیلی سریع له شوید و زمان می گذرد و شما پوشیده شده را از دست می دهید
من نسخه قبلی را خیلی بیشتر دوست داشتم. آن زمان واقعاً این بازی را دوست داشتم. الان بدترینه
بازی خوبی است اما سطوح بالاتر را برای من باز نکنید
سلام من رادین مظاهری من این بازی رو تا اخر بردم خیلی بازی خوبیه حتما نصب کنید
قبلاً خوب بود اما اکنون مملو از تبلیغات است. همچنین اعلان کوکی وحدت صفحه وسط را نشان می دهد که باعث خرابی من می شود. اصلا سرگرم کننده نیست
این فقط یک بازی بد است من نمی توانم آن را کنترل کنم زیرا چپ و راست نیست اما بارها بازی کرده بودم اما این بار خسته و ناامید شدم
Racing Fever Moto #11 - Bike Game Android IOS gameplay #bikegames,Racing Fever Moto #10 - Bike Game Android IOS gameplay #bikegames,Racing Fever Moto #9
خیلییییی بد
این یک بازی مسابقه ای خوب است...اما خیلی زود همه مسابقات را کامل خواهید کرد...و به فکر حذف آن خواهید بود. توسعه دهندگان لطفا چند مسابقه دیگر را در این بازی اضافه کنید.