Post by pfafsaddtejunccons on Feb 17, 2022 4:28:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dust Settle 3D - Galaxy Attack ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dust Settle 3D - Galaxy Attack IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty nekonečné primogemy ▞▞▞
▞▞▞ Dust Settle 3D - Galaxy Attack 2022 version ▞▞▞
Milujem ťa
The Battle Cats নৈমিত্তিক svc
1. Dosiahol som úroveň 1100. Doteraz nemôžem získať VIP loď. 2. Nie ste si istí, koľko úrovní je celkovo. 3. Príliš veľa reklám
Odmena po zhliadnutí reklám nefunguje, najmä keď sa hra skončí alebo sa už nedá oživiť.. Opravte to čo najskôr..!
Bola to skvelá hra, nevadilo mi prezeranie reklám, ale teraz sa reklamy nenačítajú, takže nemôžem hrať. Všetko, čo vidím (väčšinou), je načítanie reklám
Mo..? Ja Bc. One jm love nhb Mi. Po
Najlepšia hra, ktorú som hral veľa hier, ale táto hra je offline, ale každá je zaujímavá
Príliš veľa reklám a už žiadne oživenie ani zarábanie diamantov za reklamy. Strata času, radšej hrajte iné hry.
Vyberte si sledovanie reklamy za odmenu a odmenu stále nedostanem. Načo strácať čas. Odinštalované.
Zzzz*Tak ra rrrrs
Dust Settle 3D - Galaxy Attack Arcade otg
Hra je dobrá, ale vývoj je žalostný, reklamy sa zobrazujú, ale vždy sa nenačítajú za 3 zlaté mince. Vynútené reklamy sa zastavia uprostred a nie je možné ich ukončiť.
Nie veľmi dobré
Reklamy po dokončení hry nedávajú 3X mince. Toto musíte opraviť.
Dobrá hra 🇷🇴👍
Je to celkom pekná hra, ale po aktualizácii na mojom systéme Android nefunguje. Opravte tento problém
rovnaká sťažnosť ako ostatní, pokiaľ ide o nezískanie trojnásobku skórovaných mincí napriek tomu, že si reklamy niekoľkokrát pozreli
Táto hra sa mi páči, ale teraz po aktualizácii nefunguje...
Milujem hru, je veľmi zábavná, rád hrám túto hru, obsahuje veľa úrovní, čo je príjemné,
Veľa reklám
Je to veľmi dobrá a oddychová hra.🙂 Veľmi sa mi páči. Je zábavné hrať.
Patetická stratégia reklám. Ak chcete hrať iba jedno kolo, musíte si pozrieť 4 reklamy. Toto je príliš otravné. Mať reklamy je v poriadku, ale príliš veľa reklám sa nerobí.
Nevidel som žiadnu novú zbraň, kde je?
Dust Settle 3D - Galaxy Attack આર્કેડ wqo
Nemôžem si vyberať peniaze. daj mi moje peniaze b**ch
Pridá každú dokončenú úroveň
Je dobré to hrať
Po úrovni 164 pokles FPS robí to nehrateľné. Lol, hra nezvláda obrovské množstvo prekážok na obrazovke, ktoré sama vytvára😂😂😂😂
Toto je velmiyyyyyyyyy dobreddddddddd
Po dnešnom aktualizovaní hry sa stali 2 veci. 1) Bola použitá vianočná téma. Bolo by vítané, keby nebol apríl... 2) Ale čo je najdôležitejšie, mince získané hraním levelu sa už nepridávajú.
Dobrá skúsenosť Reklamy mi nevadia. Ale nakoniec celkom dobrá hra
Dust Settle 3D - Galaxy Attack Аркадни ziup
Skvelé a zábavné! Dúfam, že minimalizujeme reklamy.
vyskúšať Lytyyykiiiiiiiyygtttttttt tt
Všetka zábava je po aktualizácii zničená, teraz je to oveľa jednoduchšie... Najhoršie aktualizácie. Plz urobte si nepriateľa ako originál, inak ho odinštalujem. Toto hrám posledné dva roky.
Dust Settle 3D - Galaxy Attack آرکیڈ ucct
Po aktualizácii si musíte pozrieť reklamy viac ako raz, aby ste získali odmenu, čo považujem za frustrujúce. Okrem toho je to dobrá hra.
Po nedávnej aktualizácii je neuveriteľne ťažké hrať. Som zaseknutý na úrovni 244. Premýšľam o odinštalovaní. Kedysi to bola dostatočne zábavná hra s rozumným (nepovinným, ale nevyhnutným) vtieraním do reklám a zvyšujúcou sa obtiažnosťou.
Je to veľmi vzrušujúca hra, páči sa mi tá hra 👌👌👌👌👌👌👌😊😊☺️💐💐💐😇
Jediná hra, kde máte dodge power ups. Tiež je to nudné
Herné video odmeny sa stali nestabilnými plus príliš veľa náhodných reklám.
eAA VAR CC do r z4*7*211/1
Nová aktualizácia mi nedovolí hrať hru. AKTUALIZÁCIA; teraz hra funguje ale všetky moje dáta sú preč......
Hra môže byť zábavná, až na pár výnimiek. Existuje CESTA k mnohým reklamám, hoci ak zaplatíte za najmenšiu sumu, reklamy sa odstránia. Môj jediný problém je, že neexistuje žiadny náznak, ako získať VIP loď. A točenie rulety sa zdá byť zmanipulované. Medzi tým, pomocou všetkých možností reklám a drahokamov. Štatisticky vzaté, už som mal tú loď vyhrať. To by sa mohlo prejaviť ako podvod.
Pekné na hranie
To je dobré.
Najlepšia hra na zábavu, ak máte minútu alebo 2.
Prečo sú v hre sane a sob? Potom vymažem úroveň a nedostanem mince? Čo je toto? Vývojári sú chamtiví a snažia sa vás prinútiť míňať peniaze. A Santa? Pre čo je stále tu? Jediná vec, ktorú vývojár úprimne urobil, bolo, že ma prinútil odinštalovať tento vlakový vrak hry.
Zábavné jednoduché plné bonusov za extra mince
Práve som si kúpil telefón a prišiel s touto hrou. Páčilo sa mi to až do aktualizácie. Povedzte mi, ako sa má zobrať pomocné balíčky, ktoré pochádzajú od padlého nepriateľa, ak okamžite spadnú na miesto, odkiaľ prichádzajú ostatní, a nie nadol ako predtým?
aplikácia má veľa problémov, nemôžete sledovať pridávanie, aby ste mohli zbierať diamanty.
Nie je to hra. Je to adware, ktorý vás núti vidieť reklamu po každej úrovni. NESŤAHOVAŤ