Post by pfafsaddtejunccons on Feb 17, 2022 4:19:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pretty Ballerina Dancer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pretty Ballerina Dancer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több token hack ▞▞▞
▞▞▞ Pretty Ballerina Dancer 2022 version ▞▞▞
Szép, de a szép játék le van zárva, ezért adtam két csillagot
Mindig kollekciókat csinálok És ez nagyon jó nekem nagyon tetszik ez a játék ötcsillagos
Tavaly volt ez az alkalmazásom, és nagyon szórakoztató volt, és azt mondta, hogy nem lehet az én kétségeim számára, de működött. De most ez nem azt jelenti, hogy valaki javítsa ki ezt!!!!
Jó a játék
Ez az egyik legizgalmasabb játék, amit valaha játszottam
Annyira unalmas volt, pénzt kell adnunk azért, hogy kórházba menjünk, és szinte mindenhol nem javaslom, hogy telepítsd ezt a játékot
⛲🏣🏣🏧🏧🏢 Vissza jgsxn Bmmm
Ez egy nagyon rossz játék. Fotófülke, orvosi, bolt zárható
szerintem nagyon jó
Jóóö és most
Minden zárva volt😡
Pretty Ballerina Dancer የተለመደ sgo
Ez a játék nagyon jó és kedves a gyerekeknek, ha nincs pénzed a játékra, akkor elmész a buboréklövőbe, nagyon jó játék😍🇰🇪
Még azután is, hogy fizetett az ingyenes játékért, folyamatos teljes képernyős hozzáadásokat kap a többi játékhoz.
A játék idiája jó, de egy csillagot adtam rá, mert amikor a táncos részhez érek, megpróbálok rákattintani egy táncra, nem csinálok semmit
Nem, nem szerettem ezt a játékot, mert túl sok időt vesz igénybe a telepítés a telepítés után, és azt mondják, hogy telepítsem még egyszer, amikor 4-5 alkalommal telepítettem, nem jön 😤😡😡😤
De jo.
Szórakoztató, de a legtöbb le van zárva, mint a klinika, a photobooth stb. Továbbá, túl sok hirdetés...túl sok!!!!!!
Pretty Ballerina Dancer कैज़ुअल गेम jlbq
Nagyon szép játék volt, és már a harmadik napon a hatodik pozícióba kerültem, de még aznap úgy döntöttem, hogy megjátszom néhányszor, hogy feljussak a ranglistára, de amikor megnyitottam az alkalmazást, vissza a 20. helyre, nem voltak rajongók, és elölről kellett kezdenem, bár a legutóbbi bemutató videóimat továbbra is megtartották, ez annak köszönhető, hogy nemrég kaptam meg, nem bánom, hogy újrakezdem, de ez a probléma nem szép.
milyen szép smink ez egy jó alkalmazás
Ez egy szép játék, de minden olyan zár volt, mint a szalon spa kórház
elmegy
Ez egy szórakoztató game.But néhány szintet meg kell vásárolnia
Ez a játék fantasztikus, de nagyon szeretek öltözködni 💖🥰
Jó volt, de nem látom a balerinát
3 csillagot adok, mert ez nem elérhető, és ez a mackó úgy néz ki 😣Nagyon rossz, ne csinálj semmit, csak adj hozzá néhány új funkciót, megjelenést és stílust, és adj még több szintet, hogy 5 csillagot adjak, de az utolsó dolog, kérlek 🙏adj még hozzá szinten, mert szeretem a játékot Köszönöm.
ez a játék jó, de a legtöbb dolog, mint például a doki stb., le van zárva, ha akkor mind nyitva van....
olyan hülye játékot, amit valaha is játszottam azelőtt, hogy a funkciók legtöbb lépése le van zárva, szóval mit élvezhetünk ebben a játékban. Utálom a coco játékokat csak egy ok miatt lol
Nagyon tetszik a balerina ès a sok szèp tűtűruha
Imádom ezt a játékot, de KÉRJÜK, TEGYEN MINDENT INGYENESEN!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szuper játék Midenkinek ajánlom
Pretty Ballerina Dancer Ajanviete uhhi
Jó.😐
Szeretem a játékot, de nem amikor a szalonban vagy, amikor fésűt választasz, a háta fekete vagy barna színűvé válik
Unalmas vagy mnadrop mtu szám, ha nem játszok legalább 2 óra múlva és ha dolgozom
Castle Defense 2 전략 egph
Nonono a játék unalmas nem kell balerinának lennem 2 csillagot adok a játékaim miatt
Nagyon jó mindenki tudja a coco játékok a legjobbak
Tetszik ez a játék, de megint vannak hibák
Nagyon jó játék!
Nagyon jó játèk!!!!!$$$$$$