Post by pfafsaddtejunccons on Feb 17, 2022 4:10:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Meat: Horror Escape Room ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Meat: Horror Escape Room IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ فعال کردن تقلب ها ▞▞▞
▞▞▞ Mr Meat: Horror Escape Room 2022 version ▞▞▞
من بیشتر بازی های ترسناک رو بازی کردم ولی این خیلی سخت بود
Mr. Meat: Horror Escape Room Arcade tua
مطلقا زباله! هر 5 ثانیه یک اضافه کنید. بلافاصله حذف نصب کنید. به این موضوع اذیت نکن برای داشتن این تعداد افزوده، باید از بازی ای که در آنجا انجام داده اند شرمنده باشند.
این بازی خراب است و بسیاری از تبلیغات بعد از 1 تبلیغ در ثانیه بسیار بد است
این بازی آشغال است، زیرا وقتی من حالت روح را انجام دادم، زیرا توصیه من این بازی را ناخواسته بازی نکنید
Mr. Meat: Horror Escape Room Παιχνίδια arcade ndfp
بازی خوبی است اما خواهش می کنم به گوشت قدیمی mr.meat برگردید زیرا مکانی که خوک در آن است (آبخانه) ناامید کننده است و دسترسی چندانی به خانه ندارد.
این بازی علاقه مند بود من عاشق این بازی هستم و برادرانم این بازی را دوست دارند همچنین در این بازی هیچ مشکلی وجود ندارد و من این بازی را خیلی دوست دارم
من عاشق این بازی هستم، اما وقتی در حالت روح هستید، هر دقیقه یک تبلیغ دریافت می کنید و گاهی اوقات بازی ها با تاخیر مواجه می شوند، به همین دلیل است که من به آن امتیاز یک ستاره دادم، لطفاً برخی از تبلیغات را حذف کنید.
Mr Meat: Horror Escape Room Arkada wyd
خوب بود و در نهایت انیمیشن عجیبی دارد اما در غیر این صورت واقعا خوب است
۳ ساعت نصب نمیشه فروشگاه هم شورشو در اورده😡😡😡😡😡😡👿👿
از این بازی متنفرم. من عاشق این بازی هستم. و اما دلیل بد است زیرا آقای. گوشتی به دنبال دوست می گردد. و قیافه اش اینطوری نبود او شبیه یک نوع زامبی به نظر می رسد. من قصد دارم تصرف کنم یا طراحی کنم و از تو متنفرم و از چهره عملی او متنفرم. حتی ترسناک و ترسناک به نظر نمی رسد. من میخواهم چهرههای قدیمیاش برگردند و او کلیور است، زیرا طرح ظهر بد است، لطفا. چهره زامبی را برگردانید
این بازی فقط شگفت انگیز است و من عاشق این بازی هستم. اما شما باید یک کیسه اضافه کنید که در آن وسایل حمل می کنیم و لطفاً چند فرار دیگر با همسر یا دختر مستر گوشت اضافه کنید. فقط سه آمون وجود دارد که کافی نیست. اگرچه این بازی شگفت انگیز است.
هر وقت در حالت روح بازی می کنم تبلیغ می دهد و بازی من دوباره راه اندازی می شود لطفاً آن را اصلاح کنید
اصلاً نیستدخیلی ترسناک☹☹☹😬😬🤯😞😖
سلام خیلی بازی باحالی نیست من چهار تا ستاره میدم
خیلی گوه هه نصب نکنید
من تازه نصبش کردم ولی بازش نکردم
تا غول ه اومد پشمام ریخت😭😭😭🐑
بدترین بازی شلیک نمیکنه نصبش نکنین
این همه راه آمد یکی تیر دار ولی بازی باحالی می تو کمد ها پهنان بشیم اوناکه میگن همه درها بستس اسلحه به در شیشه کنید و شلیک کنید.
ترسناک اهنگش وایییییییی
هر 6 ثانیه یک تبلیغ وجود دارد که من نمی توانم به دلیل تبلیغات بازی وحشتناک بازی کنم
این بازی من نصب کردم باهاله هتمن نصب کنی اسلن ترسناک نی من دیگه هرفی ندارم😯😯😯😯
خوشم نمیاد از این بازی لطفا lce scream 4 5 رو به جاش بسازید .🥰
چجوری وارد خانه شد
سخت
خوب است و همه چیز به جز اینکه چرا هر ثانیه اضافه می شود و وقتی یک افزودنی پخش می شود از بازی سوراخ خارج می شود 👎👎👎
وقتی به نسخه هالووین آپدیت نشد، وقتی به طور خودکار به نسخه هالووین تغییر کرد میتوانم همه چیز را به راحتی پیدا کنم، پیدا کردن چیزهایی که پنهان هستند نسبت به قبل بسیار دشوار است.
سلام
این بهترین بازی است که شما باید آن را امتحان کنید
واقعا دست سازندش درد نکنه بازیش خوب بود . اگر مستر میت رو کشتید فقط 120 ثانیه فرصت داریم بعد از 120 ثانیه مستر میت بیدار ولی بازی راهبه1 خیلی از این بهتره لطفا دکمه ی مفید رو بزنید
من این بازی را دوست دارم اما در حالت روح تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد. به همین دلیل من 4 ستاره داده ام و همچنین دوست دارم این بازی را بازی کنم
من این بازی رو انجام دادم دختر را نجات دادم شما باید گوست بزنی اول برو روی گوگل بد بنویسید مستر میت یه دختر خوکی داره بد خوب گوش بدید ممنونم از سازندش
من نمی توانم بازی را بازی کنم تبلیغات فقط من را از بازی بیرون می کنند بنابراین نمی توانم بازی کنم
آپدیت 1.9.0 بهترین آپدیت Mr meat است. من پازل ها، اقلام اسرار و شخصیت های جدید مانند دختر گوشت آقای و دانشمندان را کشف کردم. پایان جدیدی که من کشف کردم شگفت انگیز است. آقا گوشت چقدر احمق است! او دختر خود را به خوک تبدیل کرد. اما دانشمندان درخشان هستند. او یک قسمت از یک خوک مدفوع و معجون قرمز درست کرد. اما جالب ترین چیز این است که من با دستان باز خوک ها را مدفوع کردم
Mr. Meat Horror Escape Room アーケード tryl
بازی خوبی است به همین دلیل به آن 4 ستاره دادم اما وقتی در حالت ghotmode بازی میکنم میگوید باید تبلیغی را ببینم که مشکلی ندارد و دوباره مثل 1 ثانیه بعد ظاهر میشود، اگرچه قبلاً تبلیغ را تماشا کردهام.
کوسکشا گائیدید مارو با تبلیغ یا بازی کوشر سختین خودتونو کردینگ باهش انقاد تبلیغ دره کیر تی آپدیت جدیدش
من نمی توانم کلید سبز را پیدا کنم. در حالت آسان چرا Mr.meat سریع حرکت می کند؟
بازی بد آقای گوشت فقط برای 50 ثانیه از بین رفت این بدترین است و خانه بزرگ نیست و آقای گوشت باید وحشتناک تر به نظر برسد اما او شبیه یک کودک است این بازی نیاز به بهبود زیادی دارد نه اتاق های بیشتر 😤👿👿👿👹
خوبه یکم ترسناک بود.
STRIKERS 1999 街機 gbfy
خوبه ولی یکم که بازیش میکنم حالت تهوع میگیرم بازی فکری و معمایی هست😑
سلام keplerians من واقعا این بازی را دوست دارم این بهترین بازی برای من است. نظر یکی دیگه رو دیدم که باید ماشین پلیس رو چراغ قرمز و آبی چشمک بزنه و چند آژیر هم بذاری. و همچنین می خواستم بدونم که آیا می توانید جزئیات و گرافیک های بیشتری قرار دهید. برخی از اشکالات وجود دارد. و همچنین اگر می توانید تفنگ تیزر را در بازی قرار دهید.
بازی کامل شگفت انگیز اما مانند همه بازی های ترسناک مانند مادربزرگ تنها یک چیز در یک زمان حمل می شود