(iOS) Kitchen story: Food Fever – Cooking Games οι κωδικοί αυξάνουν τους πόρους
Feb 17, 2022 4:04:32 GMT
Post by pfafsaddtejunccons on Feb 17, 2022 4:04:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ οι κωδικοί αυξάνουν τους πόρους ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Είναι ωραίο αλλά όχι όπως νόμιζα ότι κολλάει ανάμεσα και κακά γραφικά
Ωραίο παιχνίδι, αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω αφού παίξω στο επίπεδο 5, λέει συνέχεια ότι αγοράζω τα πάντα
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games Casual kpdx
Καλό αλλά με 30 σακούλες μπορείς να παίξεις μόνο 3 φορές και για να πάρεις πιο γρήγορα πρέπει να πληρώσεις 100 διαμάντια
ΤΟΣΟ κουτσός! Το κατέβασα επειδή ήταν επιλογή του συντάκτη. Ιδιαίτερα απογοητευτικό. Και πάρα πολλές προσθήκες!!! Μην σπαταλάτε το χρόνο σας.
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games Thông thường fcdk
το παιχνίδι είναι ωραίο, το παιχνίδι θα πρέπει να έχει απεριόριστο χρόνο για να παίξει το παιχνίδι, δεν μου αρέσει να περιμένω τρεις ώρες, πολύ αποθαρρυντικό
Άχρηστο παιχνίδι, αφού φτάσουμε στο τελευταίο επίπεδο όλα τα πράγματα είναι απενεργοποιημένα, ποιος θα μπορούσαμε να παίξουμε το παιχνίδι
Καταπληκτικό παιχνίδι αλλά πόσο καιρό πρέπει να περιμένουμε για το επόμενο επίπεδο!!!
Αυτό το παιχνίδι είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι😊Είναι πολύ ενδιαφέρον. Απλώς το λατρεύω ωραία👌Οι προσθήκες είναι επίσης λιγότερο ☺Εθιστικές επίσης. Πολύ καλό για να περνάει ο χρόνος. Τώρα, παίζω επίπεδο "Ειδικό επεισόδιο". Είναι συναρπαστικό! Μετά από αυτό θα παίζω "Taj Grand" και μετά "Pasto Plaza" και στη συνέχεια τελείωσα τελικά .Λοιπόν, μου άρεσε πολύ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!❤
Είναι δύσκολο να παίζεις και δεν μου αρέσει τόσο πολύ, δεν είναι τόσο διασκεδαστικό όπως το πώς δημοσιεύεται.
είναι τέλειο
Πάρα πολύ χειρότερη εφαρμογή....πολύ αργό παιχνίδι και επιπλέον χρειάζεται χρόνος μόνο για εκείνη την αργή κυρία που παίρνει πολύ χρόνο για τις κινήσεις της.
Μου πρόσφερε πολλή διασκέδαση. Αλλά ξαφνικά κόλλησε σε ένα επίπεδο. Αυτό ήταν πολύ λυπηρό και δημιουργούσε θυμό
Μόνο δύο αστέρια στην αρχή είναι καλό, αλλά καθώς συνεχίζετε γίνεται ενοχλητικό, ωστόσο είναι ακριβό, αλλά χρειάζεστε δεδομένα για να πάτε σε άλλο στάδιο
Αυτό το παιχνίδι είναι ενδιαφέρον και μόλις άρχισα να το παίζω
Πάρα πολλές διαφημίσεις. Το ίδιο το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά κάθε φόρτωση υπάρχει και άλλη διαφήμιση.
Η ιστορία είναι υπέροχη, αλλά σε ορισμένα σημεία ο εξοπλισμός μου εξαφανίζεται και είναι τόσο ενοχλητικός.
Γιατί πρέπει να περιμένουμε τόση ώρα για να παίξουμε... Το θέμα της ενέργειας δεν είναι καθόλου καλό... Παίζεις για περίπου μισή ώρα και πρέπει να περιμένεις 6 ώρες για δεν ξέρω ούτε ένα πλήρες reload του ενέργεια... Διορθώστε το θέμα της ενέργειας για να παίξουμε πολύ περισσότερο...
Λατρεύω το παιχνίδι, απλά κάτι δεν πάει καλά, κάθε φορά που πατάω το κουμπί αναπαραγωγής δεν θέλει να παίξει! τότε πρέπει να φύγω εντελώς από το παιχνίδι και να επιστρέψω, είναι λίγο απογοητευτικό γιατί πρέπει να φύγω όλο το παιχνίδι μόνο για να παίξω ένα παιχνίδι τη φορά... πραγματικά επαναλαμβανόμενο
Λατρεύω το παιχνίδι tgis όποιος έχει δώσει κακές κριτικές για αυτό το παιχνίδι δεν είναι σοβαρός επειδή δεν υπάρχει πρόβλημα με το παιχνίδι είναι από το τηλέφωνο dam σας, οπότε διορθώστε το από το τηλέφωνό σας, απελευθερώνει το άγχος από εμένα αυτό είναι το μόνο παιχνίδι μαγειρικής που δεν κάνω δεν βαρεθώ να ευχαριστήσω τον Θεό που μου έδωσε το παιχνίδι με όλη μου την καρδιά, αγαπώ τους παραγωγούς αυτού του παιχνιδιού, βασίζομαι αν δεν κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι, είστε ανόητος, κατεβάστε αυτό το παιχνίδι, το λατρεύω και θα το λατρέψετε γιατί είναι καλό παιχνίδι κατεβάστε το
Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό και συναρπαστικό και καλό παιχνίδι, αλλά παίζω αυτό το παιχνίδι για ένα μήνα, αλλά έχει ένα πρόβλημα 😥..................... ... .................. κολλάει πολύ όπως σήμερα ανοίγω αυτό το παιχνίδι και δεν ανοίγει και κολλάει πολύ και προσπάθησα πολλές φορές όπως για την 20η φορά αλλά δεν ανοίγει και όταν εγκατέστησα αυτό το παιχνίδι ib το κινητό μου δεν λειτουργεί σωστά!!!!!!!!!!😡😡 Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι αλλά τώρα το μισώ 😤😤 Σας προτείνω λοιπόν παιδιά, μην το εγκαταστήστε το
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι ❤️💕💖... Υπέροχο 💝 Fab❤️ Μπορώ να δω ότι είναι λίγο δύσκολο να εξυπηρετήσεις αυτούς τους πελάτες γιατί έρχονται πιο γρήγορα .. μερικά δύσκολα αλλά μερικά εύκολα... Καταπληκτικό'!!!❣️🌟 Λατρεύω it💌.... Εξαιρετικό 👌❤️ Αλλά...αλλά...αλλά... Σε πιο μακρινά επίπεδα είναι πιο δύσκολο να το σερβίρεις. Τέλος πάντων!!!!!! Διασκεδάστε παιδιά....Συνιστώ να το κατεβάσετε.. Δεν είναι παρά διασκεδαστικό... #EdDuCaTiOn#nice🎉🎉🎉🤓
Το παιχνίδι είναι ωραίο αλλά το πρόβλημα είναι το διαδικτυακό παιχνίδι ελπίζω όσοι θα αποσυνδεθούν αυτόματα να χάσουν το παιχνίδι. Ενημερώστε το. Έτσι, θα είναι δίκαιο. Κάντε μια ενημέρωση.
το παιχνίδι είτε παγώνει είτε όλα τα συστατικά εξαφανίζονται μαζί με τους ανθρώπους
θα ζητά πάντα ενημέρωση μετά το 3ο επίπεδο. όλη την ώρα που θέλετε να παίξετε. φρικτός
Όταν παίζω το παιχνίδι, η οθόνη θα είναι απλώς κενή μέχρι να πατήσω το κουμπί πίσω πριν συνεχίσει
Είναι πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και μου αρέσει! Επειδή υπάρχουν τόσες πολλές προκλήσεις σε αυτό το παιχνίδι. Και μου αρέσουν οι προκλήσεις. Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι.🥰😘🦋😋❤
Χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να ξαναγεμίσει τις προμήθειες και έτσι δεν μπορεί να παίξει περισσότερο χρόνο .. αυτό είναι το μόνο πράγμα που μισεί
κορυφή των καλύτερων
Αυτό το παιχνίδι δεν είναι κακό, αλλά πάρα πολλές διαφημίσεις μισώ τις διαφημίσεις
Καλό παιχνίδι. Αλλά μερικές φορές ήταν κολλημένος.
στο πληθυσμό 32 σταματάει και δεν με αφήνει να συνεχίσω.και καλό θα ήταν η ζωή να γεμίζει πιο γρήγορα από 3-4 ώρες.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι! Αλλά παρακαλώ μειώστε τον χρόνο παροχής από 4 ώρες σε 2 ώρες παρακαλώ! Θα το εκτιμούσα πολύ! Σας ευχαριστώ
HAWK: Airplane Space games არკადული omn
καλούτσικο είναι!!!!!
Το παιχνίδι ήταν υπέροχο στην αρχή. Ήταν ακόμη και εθιστικό και απολάμβανα πραγματικά τον εαυτό μου. Ωστόσο, μετά το παιχνίδι άρχισε να κλείνει από μόνο του περίπου πέντε λεπτά, μετά από ένα λεπτό μέχρι το σημείο που δεν μπορούσατε καν να παίξετε το παιχνίδι. Κάθε φορά που θα σε έκλεινε, θα έπρεπε να ξεκινάς τον γύρο από την αρχή και θα χάνεις όλα όσα είχες καταφέρει σε αυτόν τον γύρο, ακόμη και τα πράγματα που χρειαζόσουν για να κάνεις τον γύρο από την πρώτη θέση. Θα μου άρεσε πολύ να συνεχίσω να παίζω αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν νομίζω ότι θα το παίξω ξανά λόγω αυτών των προβλημάτων, μου αρέσει να χάνω πολύ χρόνο και προσπάθεια χωρίς λόγο αυτό το παιχνίδι ήταν φρικτό. Αν μπορούσα να του δώσω μηδέν αστέρια θα το έκανα.
Πιο γρηγορα να ειξαμε ζουλες θα ηταν τελειο παιχνιδι
Σταματώντας ξανά και ξανά. Κάθε φορά λέει ότι κρέμεται.
Γεμάτη διαφήμιση, μετά την αναπαραγωγή κάθε παιχνιδιού εμφανίζεται αυτόματα η διαφήμιση. Και θα πρέπει να περιμένουμε για 5 δευτερόλεπτα. Αφαιρέστε αυτό το διαφημιστικό μέρος, όλα είναι τέλεια. Συνέχισε να λικνίζεσαι
Εδώ και 3 βδομάδες παίζω μια πίστα και δεν με πηγαίνει στην επόμενη βγάζει όλο απέτυχε!!!Σπάνε τα νεύρα σου!!Αίσχος και πολύ το ένα αστέρι!!
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games Boshqalar qtso
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games Priložnostne qir
ΠΟΛΥ αργή, κινείται σαν χελώνα. Προτού το καταλάβετε, δεν έχετε χρόνο και εξακολουθείτε να πατάτε για να μετακινηθεί, ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε την ενίσχυση ταχύτητας. Απεγκατάσταση του παιχνιδιού. είναι ενοχλητικό. Εντάξει, επανεγκατέστησα το παιχνίδι. Τα πράγματα είναι καλύτερα, εκτός από το γεγονός ότι πρέπει να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το boost σας ακόμα κι αν ολοκληρώσετε την εργασία για να συνεχίσετε να παίζετε.
Στον τελικό μου τελευταίου επιπέδου συνεχίζει να κάνει glitching και παγώνει .χάλια!
Είναι χάλια, ο σεφ κινείται πολύ αργά,
Είναι το καλύτερο παιχνίδι μαγειρικής που έχω παίξει ποτέ 😍 Τόσα πολλά μέρη, τόσες πολλές προκλήσεις και πολλές αστείες συζητήσεις. Λατρεύετε λοιπόν αυτό το 🍳 παιχνίδι μαγειρικής. Απλά πρέπει να το κατεβάσετε.
Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσω αρκετά χρήματα, αν και έχω τις υψηλότερες βαθμολογίες. Γι' αυτό δεν μπορώ να αγοράσω τον απαραίτητο εξοπλισμό.
Είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι, μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, είναι ένα ωραίο παιχνίδι και αυτό δεν έχω λόγια να πω 😋😋
Μου αρέσει, έχω ολοκληρώσει όλα τα επίπεδα. Με δυνατότητα αναπαραγωγής χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε πραγματικά χρήματα, οι διαφημίσεις δεν είναι ενοχλητικές. Ορισμένα επίπεδα χρειάζονται μερικές προσπάθειες για να περάσουν, όλα πραγματικά διασκεδαστικά!
Θέλω να αλλάξω τη γλώσσα τι πρέπει να κάνω για να την αλλάξω τη γλώσσα που χρησιμοποιείται δεν μπορώ να το καταλάβω τι πρέπει να κάνω τώρα είμαι μπερδεμένος